Business shoot 1

Hi! Workaholic!

Jij bent fantastisch bezig en elke dag zet jij je voor 200% in om jou bedrijf tot een succes te maken!

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is de ideale klant te bereiken door middel van personal branding. En bij personal branding horen professionele foto’s van hoge kwaliteit.

De “klant” kiest niet alleen voor het product of dienst dat jij aanbied, maar ziet ook graag jou als persoon achter het bedrijf of het bedrijf waar je werkzaam bent.

De  eerste indruk is namelijk van essentieel belang en geeft direct de mogelijkheid om de boodschap van jou bedrijf over te brengen en jezelf te laten zien. Foto’s waarmee jij als ondernemer kan laten zien wie er achter jou bedrijf zit en waar jij voor staat.

Een sterkte branding maakt jou bedrijf aantrekkelijker en waardevoller en dus met deze investering heb je straks je eigen voorraad aan professionele foto’s zodat je qua visuele content een hele tijd vooruit kan!

Let’s BOOST & BRAND your BUSINESS!

 

Personal Branding fotoshoot

Een business shoot gekenmerkt door zijn unieke en eigen karakter, volledig afgestemd op de behoefte van jou ideale klant en jou branding, passend bij jou, jou bedrijf, jou website en jou product of dienst wat je aanbied. Kortom stijlvolle foto’s om in te zetten op jou website en social media.

Samen gaan we brainstormen en bedenken we een plan om tot het perfecte resultaat te komen die bij jou en jou bedrijf passen. Je hoeft hierbij niet te denken om “gemaakt” op de foto te moeten poseren, maar ontspan en doe lekker je werk. Dat zijn namelijk de meest spontane foto’s! Ook detailfoto’s, productfoto’s etc komen aan bod!

Kortom, Hoe fijn is het om niet steeds te hoeven zoeken naar “oude” foto’s om te kunnen delen op Social Media etc, maar professionele foto’s die de uitstraling geven om jou onderneming naar een hoger level te brengen en die je vrij kunt gebruiken voor je website, social media en andere promotiedoeleinden.

De business shoots kunnen overal plaatsvinden, vinden, een strandtent, bij jou op kantoor , jou eigen restaurant of misschien heb jij een salon? . Tijdens deze shoot ben je verzekerd van verschillende sfeerbeelden die aansluiten bij jou bedrijf, product en of dienst. of het bedrijf waar je werkzaam bent.

CONTACT ME

Let's Meet!

1) Lets meet!

Eerst gaan we telefonisch of via video kennismaken met elkaar. Samen bespreken we jou wensen en verwachtingen. Wie ben jij? Wat wil jij uitstralen? Werk jij met brandingkleuren?

Preparing!

2) Preparing!

Zodra we hebben kennisgemaakt en van beide kanten willen we gaan samenwerken dan kan de voorbereiding beginnen. We gaan kijken welke stijl fotografie ( heb namelijk 2 stijlen) het beste bij jou en je bedrijf past, we maken een moodboard van de sfeerbeelden die jij mooi vind en bij jezelf vind passen, maar ook wat aansluit op jou website, social media ect.

Let's Shoot!

3) Let's Shoot!

Lets shoot Nadat alle voorbereidingen zijn gedaan is het tijd voor de fotoshoot zelf! Geen paniek! Ik help jou daar doorheen! We starten op het gemakje met een bakje koffie of thee om de laatste wensen nog even door te spreken. En uiteraard geef ik jou daar waar nodig aanwijzingen om tot het gewenste resultaat te komen. Take it easy, just relax. Ik weet ook dat jou tijd waardevol is en daarom werk ik zo efficiënt mogelijk waarbij ik voor waarde en resultaat ga.

The finishing touch

4) The finishinh touch

Finishing touch Het is zover! Na 2 weken jou foto’s zijn klaar en je kunt heerlijk de tijd nemen om hier eens rustig naar te kijken en trots te zijn op het resultaat wat uiteindelijk jij hebt weten neer te zetten!

BOOK NOW

Twijfel je nog?

Hoe fijn zou het zijn als?

  • Jij op de juiste manier met professionele foto’s jou ideale klant kunt bereiken?

 

  • Jij geen ratjetoe aan foto’s meer hebt die niets toevoegen aan
    Meer klanten door een professionele uitstraling op social media en jou website en dus meer omzet

 

  • Jou boodschap op de juiste manier vertellen door het te versterken met beeld

 

  • Een stabiele klantenkring door consistent zichtbaar te zijn
  • Wees niet bang om te investeren, het verdient zich dubbel en dwars terug.

 

  •  Je meer wilt halen uit Instagram