Trouwen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

En leuk dat jullie interesse hebben in één van mijn stijlen. Niet iedereen houd van een lichte of donkere stijl fotografie. En dus kun je bij mij kiezen uit twee verschillende stijlen:

LIGHT & ROMANTIC (LICHT) | THE WILDNESS (DONKER)

Ik vind het belangrijk om een ongedwongen sfeer te creëren zodat het niet ongemakkelijk wordt en jullie op de foto's komen zoals jullie echt zijn, uiteraard zal ik hier en daar aanwijzingen geven waar nodig. Ik hou van de liefde, de romantiek en de connectie tussen jullie.

Als creatieveling houd ik van styling, zeker op een bruiloft, zoals tafelaankleding, sieraden en maak hier dan ook graag foto's van! Dit is dan ook super leuk als aandenken aan jullie grote dag!

Een trouwreportage start vanaf € 1495,- voor 6 aaneengesloten uren. Alle trouwreportages zijn incl usb-stick met daarop de mooiste bewerkte foto's van jullie dag in hoge resolutie, trouwalbum en gelden voor beide stijlen fotografie.

Licht vs Donker

Niet iedereen houdt van een lichte of een donkere stijl fotografie en dus  kunnen jullie bij mij terecht voor zowel een lichte als een donkere stijl fotografie.

De lichte stijl kenmerkt zich door zijn zachte en romantische foto’s, waar de donkere stijl gekenmerkt word door meer warmere tinten.

Bij beide stijlen zijn thema kleuren, omgeving etc erg belangrijk.

Meer informatie over de stijlen en wat het beste bij jullie bruiloft past, leg ik jullie graag uit tijdens een kennismakingsgesprek.

Wij willen kennismaken!

Trouwalbums

De meest tastbare herinnering van jullie bruiloft!

Het trouwalbum! Wat zijn eigen en unieke verhaal verteld van jullie bruiloft met als doel om elke kijker in jullie trouwalbum jullie dag te laten (her)beleven.

Nadat al jullie foto’s zijn afgeleverd gaan we samen het album samenstellen. Jullie ontvangen een uitgebreide brochure hoe je het beste de foto’s kunt selecteren, welke foto’s, het aantal foto’s per pagina etc.

Je hebt ook een enorme keuze uit covers ( linnen-suède-leer- kunstleer), bedrukkingen, tientallen kleuren, verschillende formaten  en de meest luxe bewaarboxen waar je het album in kunt bewaren.

⭢ Standaard albums inbegrepen arrangementen

⭢ Upgrade van albums is mogelijk vanaf € 100.-

⭢ Mogelijkheid tot bijbestellen van bv: ouder albums

Hebben jullie gekozen voor een andere bruidsfotograaf, maar wil je wel graag door mij een custom made album laten maken? Ik help jullie graag! (Mogelijk va € 475,- incl ontwerpen)

NAAR ARRANGEMENTEN

 

 

01
03

Als jullie voor mij kiezen:

➳ Krijgen jullie binnen één week een preview

➳ Ben ik altijd bereikbaar voor jullie via mail en app

➳ Denk ik graag met jullie mee en geef jullie tips

➳ Ontvangen jullie van mij een tal van brochures

➳ Krijgen jullie spontane én natuurlijke foto's zonder je ongemakkelijk te voelen.

➳ Ben ik voor een dag ook daggast en meng ik mij over tussen zonder dat iemand het merkt voor de mooiste foto's

➳ Ontvangen jullie een custom made trouwalbum

➳ Ontvangen jullie binnen 6 weken na de bruiloft alle foto's in een online galerij

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND

Enthousiast geworden en nu?

Veelgestelde vragen

Vragen

Antwoorden

Kunnen we jou ook als trouwfotograaf buiten Zeeland boeken?

Jazeker! Ik ben in heel Nederland en zelfs in het buitenland beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten als reis en verblijfskosten in rekening worden gebracht.

Is het mogelijk om te kiezen voor minder uren fotografie?

Jazeker! Het is vanaf 4 aaneengesloten uren mogelijk om te boeken. Geef dit wel even aan als je contact met me opneemt.

Wat is het meest gekozen arrangement?

De meeste bruidsparen kiezen voor 10 uur bruidsfotografie, hier kom je namelijk heel snel aan. Daarnaast kun je kiezen om ook het bruidskapsel en je bruidsmake-up door mij te laten verzorgen.

Hoe doe het tijdens de voorbereidingen? Want als jij bezig bent aan mijn bruidskapsel en bruidsmake-up kun je geen foto's maken?

Dat klopt! Tijdens de voorbereidingen komt er voor 2 uur een second shooter met mij mee die de voorbereidingen vast legt. Dit is opgenomen in de arrangementen en zit er standaard in.

Wat als we nog niet weten welke stijl we willen op onze bruiloft?

Dat geeft helemaal niks, je hebt nog tijd genoeg om er over na te denken. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we het hier uitgebreid over hebben, laat ik jullie voorbeelden zien en geef ik jullie advies wat het beste bij jullie past en de indeling van jullie dag.

2
of
8

Volg mij

INSTAGRAM

Wil jij graag op de hoogte blijven van
de allerlaatste nieuwtjes, fotoreportages, tips & tricks?

Volg mij dan op Instagram!

@By Ann Photography & Beauty